Om bedriften

 

 

 

 

 

 

 
Med pågangsmot, verdens beste heiagjeng i heimen og en helt utrolig støtte på sosiale medier, jobber jeg som illustratør på fulltid med tegninger til bøker, teater, bedriftskunder, trykk og portretter. Og det var ingen selvfølge..

 
For i 2016 arbeidet jeg som styrmann for DOF i Nordsjøen. Da Mini på seks år ble født i 2017 ble det veldig vanskelig å være borte seks måneder i året! (mamma hjerte gikk rett og slett i knas)

Så da valgte jeg å sluttet i jobben som styrmann og børstet støv av gjemte men ikke glemte blyanter! 

Søt bamse illustrasjon fargeblyanter Miriam haukebø
Det viktigste i verden for meg er å tilbringe tid sammen med familien, så da er det kanskje ikke så rart at jeg sluttet å jobbe på sjøen for å jobbe med illustrasjoner for store og små til bøker, teater og trykk!

Selv om det er mye jobb å drive en liten bedrift ville jeg ikke byttet det mot noe og jeg er super takknemlig for alle de dine fine prosjektene jeg har fått være med på :) Så langt har det blitt flere barnebøker, maskotter til Austevollbadet, over 600 000 visninger av en enste tegning på Instagram og en rekke gøyale både små og store oppdrag :D 

Da gjenstår det ikke så mye mer enn å si tusen takk for at du tok deg tid til å besøke meg her på miriamhaukebo.no og du er hjertelig velkommen til å være med på reisen videre på både på Instagram og Facebook, her deler jeg både illustrasjoner, tips, triks og selvfølgelig en hel del innblikk bak kulissene.  

(om du har abonnement på Bergensavisen eller Marsteinen kan du lese mer om bedriften og veien hit på BA her eller på Marsteinen her og her)

Miriam 

Illustratør Miriam Haukebø på jobb