Om oss

miriamhaukebo.no er nettbutikken for bilder og kunst til veggen som gir den lille prikken over i´en. 

Foretaket så sitt lys sommeren 2018, og har side det hatt som mål å levere kunst til glede for både store og små. Motivene er derfor unike, gledelige og ofte fargerike.

I tillegg til at det er fint å handle kunst til eget hjem, blir originalene, trykkene og plakatene fine gaver til livets begivenheter: som bursdager, jubileer, navnefest, babyshower og mer!
 

Eieren bak miriamhaukebo.no er illustratøren Miriam Haukebø, som etter å ha seilt i mange år som styrmann (både i Norge og internasjonalt) sa opp en innbringende jobb og karriere for å følge hjerte, og være mer tilstede for familien. Familien består av mann, en vilter toåring, lillesøster som ventes til høsten og en spinnvill katt. Bedriften og motivene kommer av den grunn rett fra hjertet, og dette er også den største drivkraften bak hvert motiv og hvert trykk.
Den lille famile bedriften drives fra en leilighet på Nordnes i Bergen og både orginalene og kunsttrykkene kommer fra et lite kontor og trykkeri på 2,4 kvadratmeter. Kunsten produseres dermed lokalt og bedriftens innkjøp gjøres også så langt som mulig lokalt.

Selv om 2,4 kvadratmeter et lite areal å drive en bedrift fra, så er hjerterommet stort og kvaliteten står fokus - fra første linje til ferdig produkt. Slik at når du handler på miriamhaukebo.no så vil du motta et verk av ypperste kvalitet, som varer i generasjoner. Som man med glede kan ta vare på, og ikke minst gi videre. Slik at vi sammen bidrar til en bærekraftig utvikling ved å handle kvalitet og være en motvekt til kast og bruk mentaliteten, som dessverre også har rammet industrien for plakater og postere. 

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å titte innom vår lille butikk, og dersom du lurer på noe eller har spørsmål må du gjerne sende oss en mail her!