Retur, avbestilling og frakt

Retur

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten og returnere en vare følger jeg ordinær angrerett for kjøp over nett, og det gjelder visse unntak for tilvirkede varer og veggmalerier.

Du vil etter å ha foretatt et kjøp via miriamhaukebo.no motta et angrerett skjema fra meg enten på e-post eller i papirform sammen med din forsendelse. Du har da en frist på 14 dager fra du mottar en forsendelse for å gi meg en tilbakemelding og sende varen i retur.

Du har full tilgang til å åpne og inspiserer forsendelsen, men vennligst vær forsiktig og vis varsomhet det ligger mye arbeid bak en hver illustrasjon, dersom varen blir skadet kan du risikere å ikke få hele beløpet tilbake.

Jeg dekker ikke kostnaden for returen dersom du ønsker å returnere varen. Dette fordi jeg ikke har anledning til å dekke inn det tapte beløpet frakten vil innebære i min lille bedrift.

Unntatt fra angreretten er varer som er spesial laget ut i fra dine valg.

Avbestilling - Veggmaleri

Untatt angreretten er også veggmaleriene og motivene som males rett på veggen fordi det er umulig å returnere og det er et originalt verk som utføres en gang til avtalt tid. Dersom du derimot har booket et veggmotiv og ønsker å avbestille oppdraget før det er utført, send en mail på miriamhaukebo@gmail.com eller ring meg på 94095220 så ordner jeg det. Det er veldig fint for meg om du gir beskjed så snart som mulig dersom du ønsker å avbestille, slik at jeg unngår tapt arbeidstid.

Dersom du har bestilt originale motiver og skisser for ditt veggmaleri som er ferdig tilvirket og du avbestiller, vil jeg belaste deg en sum på inntil 1200,- for et skreddersydd stort motiv og 800,- for et ordinært skreddersydd motiv for utført arbeid.

Frakt

OBS! Endringer ved jul/nyttår

Bestillinger som går inn etter den 16.desember vil ikke postes før i romjula den 27. desember. Neste dato for forsendelser er 2. januar. Grunnet julefeiring og familietid. Jeg ønsker deg en super jul og tusen takk for at du er innom her <3

Det er fri frakt på bestillinger som går inn i tidsrommet. Alt etter motivets størrelse vil det sendes direkte til din postkasse eller til ditt nærmeste postkontor. 

Spørsmål

Send meg en melding! Her

Sist oppdatert den 16.12.18