Retur, avbestilling og frakt

Retur

Obs! for gratis versjonen av Søren og Klype (E-boka), sendes det ikke ut angrerettskjema.

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten og returnere en vare følger jeg ordinær angrerett for kjøp over nett, og det gjelder visse unntak for tilvirkede varer og veggmalerier.

Du vil etter å ha foretatt et kjøp via miriamhaukebo.no motta et angrerett skjema fra meg enten på e-post eller i papirform sammen med din forsendelse. Du har da en frist på 14 dager fra du mottar en forsendelse for å gi en tilbakemelding og sende varen i retur.

Du har full tilgang til å åpne og inspiserer forsendelsen, men vennligst vær forsiktig og vis varsomhet det ligger mye arbeid bak en hver illustrasjon, dersom varen blir skadet kan du risikere å ikke få hele beløpet tilbake.

Jeg dekker ikke kostnaden for returen dersom du ønsker å returnere varen. Dette fordi jeg ikke har anledning til å dekke inn det tapte beløpet frakten vil innebære i min lille bedrift.

Unntatt fra angreretten er varer som er spesial laget ut i fra dine valg. Dette gjelder blant annet slektstrærne, dåps-plakater og andre trykk og originaler hvor kunstneren fyller ut ønsket informasjon for hånd. Dersom det skulle være en feil i den vedlagte informasjonen i det du sender inn din bestilling, vennligst ta kontakt snarest så vi kan rette det. 

Gavekort, dersom du ønsker å benytte deg av angreretten innen 14 dager fra kjøp av ett gavekort er det viktig at du ikke alt har gitt bort gavekortet eller at gavekortet har vært i bruk. 

Gavekortet er gyldig i tolv måneder fra kjøpsdato, det kan også benyttes opp i mot bestillingsverk som veggmalerier i Bergen og portretter av dyr*

*med forbehold om ledig kapasitet til bestillingsverk. 

Du kan ikke benytte deg av et gavekort for å kjøpe ett annet gavekort. 

Dersom du har mistet ett gavekort fra miriamhaukebo.no ta kontakt på mail her, så kan vi hjelpe deg å sperre det aktuelle gavekortet og sende ut ett nytt kort digitalt på det resterende beløpet, dersom det er innenfor gyldighets tiden på tolv måneder og det foreligger kjøps dokumentasjon for det aktuelle kortet. 

Avbestilling - Veggmaleri

Untatt angreretten er også veggmaleriene og motivene som males rett på veggen fordi det er umulig å returnere og det er et originalt verk som utføres en gang til avtalt tid. Dersom du derimot har booket et veggmotiv og ønsker å avbestille oppdraget før det er utført, send en mail på her, eller ring meg på 94095220 så ordner jeg det. Det er veldig fint for meg om du gir beskjed så snart som mulig dersom du ønsker å avbestille, slik at jeg unngår tapt arbeidstid.

Dersom du har bestilt originale motiver og skisser for ditt veggmaleri som er ferdig tilvirket og du avbestiller, vil jeg belaste deg en sum på inntil 1200,- for et skreddersydd stort motiv og 800,- for et ordinært skreddersydd motiv for utført arbeid.

Frakt

Standard fraktpris er 42,- kr per foresendelse.  

Varene dine sendes per brevpost i en forsterket konvolutt eller i annen egent emballasje, slik at ditt nye kunstverk kommer frem i god behold. Dersom forsendelsen skulle være for stor til din postkasse vil pakken sendes til ditt nærmeste postkontor og du vil motta en melding fra ditt postkontor.

I tidsrommet august-oktober 2019 kan det ta 4-5 virkedager før din ordre sendes fra Bergen, årsaken til dett er en nært forestående fødsel for innehaveren av miriamhaukebo.no. Vi vil så langt det praktisk lar seg gjøre sende ut din ordre snarest mulig, men det vil være noe uforutsigbart i tidsrommet rundt fødselen og vi velger dermed å ta høyde for at det kan ta noe lengre tid.

Ved ordinær drift (utenom fødsel og fellesferier) gjelder følgende leveringstider: 

Varen(e) dine sendes normalt innen to virkedager med unntak av høytider og spesial tilpassede varer som fylles ut for hånd (slektstrær, dåps-plakter mm), da disse fylles ut for hånd av kunstneren må noe lengre leveringstid påberegnes, alt fra en til tre dager ekstra.

Spørsmål

Send meg en melding! Her

Sist oppdatert den 16.03.20