• Spørsmål og svar

Her finner du spørsmål og svar for originaler, veggmalerier i Bergen, digitaltrykk, frakt og om miriamhaukebo.no. Lurer du på noe som ikke står her? Send meg en mail her så skal jeg svare deg så snart jeg kan :)

Originaler

Det å ha en original på veggen gir deg noen ingen andre har, selv i de tilfellene hvor det finnes trykk av en original vil disse aldri leve helt opp til teksturen og håndverket som ligger bak det originale verket. Når du kjøper en original kjøper du et verk som det ligger timesvis og kanskje ukesvis med omhu og arbeid bak. 

Årsaken til dette er først og fremst at det ikke er anbefalt å oppbevare noen originale verk i "solsteiken" fordi verket da i verste fall kunne falme noe over tid. Det finnes rammer og glass som skal hindre at uv-strålene når frem til motivet, disse rammene er ofte dyre og ikke noe man har på lur. 

Veggmalerier

Når du bestiller et veggmaleri til din vegg  i Bergen får du en glad kunstner på døren til avtalt tid, med maling og pensler. Så er det bare til å vise vei til veggen og ønsket plassering for motivet :) 

Dersom du har bestilt et skreddersydd motiv vil jeg utarbeide en skisse etter dine ønsker og sende deg disse på mail for godkjenning før oppmøte.

Når jeg er ferdig med å male på din vegg har du en unik original rett på veggen!

Dersom du bestiller ett veggmaleri fra en av de ferdige pakkene mine med fastpris er alt av avgifter, maling og arbeid inkludert. Dersom du har bestilt ett skreddersydd motiv er også skissene inkludert. 

Akrylmaling: bonusen med det er at det egner seg meget godt til motiver innendørs, det tørker hurtig, fargene har meget god lysfasthet og du slipper sjenerende lukt, så snart malingen er tørr.

Ja og nei. Teknisk sett kan jeg det, men det kan jeg ikke gjøre med god samvittighet, det står gjerne en annen illustratør, kunstner eller designer bak noen av våre kjente motiver som brillebjørn, pippi, vaiana mm. og det å male opp kjente figurer ville i praksis være å stjele. 

Det jeg derimot er kjempe god på, er å lage helt nye og unike motiver og karakterer, som for eksempel den flygende superhelt flodhesten du finer under skreddersydd; eller "Stegosaurus Frostis" som er en dinosaur jeg tegnet til en som digger både filmen frost og dinosaurer. Hva er vel kulere enn en frost dinosaur når man kan bruke fantasien fritt? :) 

Og når du bestiller et veggmaleri er det jo gjerne fordi du ønsker deg noe helt unikt på veggen :D 

Digitaltrykk

Når du kjøper et digitaltrykk via miriamhaukebo.no mottar du en arkivbsetnadig  kvalitetsvare.

Det er benyttet en Eposn Surecolor SC-P600 printer med Ultrachrome HD blekk på et egnet kunstpapir og hvert eneste ark er håndmatet av meg. Det vil si at når du bestiller et trykk så setter jeg av god tid til å ferdigstille og trykke opp din ordre. 

Trykk som er limited edition er beskrevet som limited edition i produktbeskrivelsen og gjerne i overskriftene også. Man kan også se at prisen på limited edition trykk ligger noe over prisen på et ordinært kunsttrykk, dette fordi utgaven er mer eksklusiv, og fordi det er mer arbeid rundt utgaven hvor det da sendes med et sertifikat med beskrivelse av verket og opplaget. 

Frakt

Med en plast film rundt hvert trykk og hver original slik at det ikke skal kome fukt til under transport (plasten er lett å ta av igjen). Så legger legges arkene i avstivet konvolutt så verket ikke skal bli skadet under transport, før det postes fra ett lokalt postkontor.

Vi etterstreber å ikke pakke hverken originaler eller trykk i rør da dette kan føre til at verket blir buet og det er ikke noe kjekt for deg som kunde og veldig kjedelig om verket skal oppbevares i et rør over tid i forbindelse med gaver. 

Dersom verket er av en slik størrelse at det ikke er mulig å sende det flatt vil dette stå presisert i produkt beskrivelsen. Og jeg anbefaler at du da ikke oppbevarer det over tid i røret. 

Vi ønsker å ha din ordre klar for forsendelse så raskt som mulig, men fordi vi har et lite foretak, kan det i noen tilfeller være at jeg ikke er hjemme i det bestillingen din går inn. Jeg har derfor valgt å si to hele virkedager for å poste din ordre (dersom det ikke er et bestillingsverk, da vil tillegget i  tiden stå under produktbeskrivelsen). Når den er postet vil du motta en mail om dette og det vil være ordinær post tid fra Bergen til din postkasse eller nærmeste postkontor (alt etter pakkens størrelse).

Hjelp! I utgangspunktet skal varene dine være så godt pakket at det skal komme frem i den beste stand. Dersom dette av en eller annen årsak ikke er tilfellet ta kontakt med meg snarest slik at vi kan ordne det!

Om miriamhaukebo.no

Her, på facebook og på instagram, linkene finner du i bunn her :) 

Du kan også melde deg på nyhetsbrevet som du finner på landingssiden.