Familieportrettet med hele gjengen!

Enten du har en liten eller en stor gjeng så er du på riktig sted for et kanonstilig håndtegnet familieportrett med dine favoritt mennesker!

     

Familieportretter er ikke bare et stykke kunst til veggen, et familieportrett er også varme, humor og gode minner til glede for liten og stor. 

Med full rulle i hverdagen, så er det utfordrende å samle en liten (eller stor gjeng) på samme sted til samme tid for å ta et familiefoto. Vi har vært der! Helt til jeg kom på at jeg satt på løsningen som fulltids illustratør -> jeg tegnet rett og slett et gigantisk familie portrett! 

For referanse bilder av din gjeng, holder dine favoritt mobil bilder i massevis, jeg fikser biffen med å tegne opp ditt familieportrett for hånd slik at du kan bestille trykk i super kvalitet med en størrelse opp til 70x50cm.

Prisene som er oppgitt følger antal personer som skal tegnes (firbeinte kompiser gir et tillegg på 400kr per snute). 


  • Det digitale familieportrett leveres i formatene jpg. pdf. og png. med 2-3 ulike favoritt farger som bakgrunn (super tips: mange kunder har valgt en av husets veggfarger som ett av alternativene). 
  • Før portrettet er helt ferdig sender jeg ut et bilde av fremgangen slik at du kan komme med innspill til enkle justeringer rundt plassering og utrykk. 
  • Når det digitale familieportrettet er klart, sendes det til deg i DropBox, samtidig som det sendes ut en faktura fra Fiken (dersom dere er flere i gjengen som skal spleise kan fakturaen deles opp).
  • Med det digitale portrettet kan du bestille trykk hos en hvilken som helst foto leverandør (priser for trykk i ramme, på pleksiglass, med mer og skjema for bestilling fins hos aktuelle foto leverandører).
  • Når du er klar for å bestille (eller har andre spørsmål) ta kontakt i skjemaet like under her for en trivelig prat, så finner vi den beste løsningen for deg og din familie :) 
  • Leveringstid varierer alt etter hvor mange bestillinger som er inne. Generelt er arbeidstiden for et portrett med 1-7 personer en uke, og portretter med 7 personer+ vil tar et par uker å ferdigstille, du vil alltid motta en forventet leveringstid basert på antall bestillinger som er inne i det du tar kontakt. 

Kontaktskjema