Familieportrettet med hele gjengen!

 

OBS! I skrivende stund er timeplanen full ut 2023! Dersom du ønsker å bestille et portrett send meg en mail her så setter jeg deg opp på ventelisten!

Med full rulle i hverdagen, så er det utfordrende å samle en liten (eller stor gjeng) på samme sted til samme tid for å ta et familiefoto, men med et utvalg av dine favoritt bilder fra mobilen får du løsningen rett her:

Som illustratør håndtegner jeg ditt digitale portrett, slik at du kan samle hele gjengen i ett stilig kunstverk! Og bestille så mange trykk du ønsker med en størrelse på opp til 70x50cm.

Prisene som er oppgitt følger antal personer som skal tegnes (firbeinte kompiser gir et tillegg på 400kr per snute). 


  • Det digitale familieportrett leveres i formatene jpg. pdf. og png. med 2-3 ulike favoritt farger som bakgrunn (super tips: mange kunder har valgt en av husets veggfarger som ett av alternativene). 
  • Før portrettet er helt ferdig sender jeg ut et bilde av fremgangen slik at du kan komme med innspill til enkle justeringer rundt plassering og utrykk. 
  • Når det digitale familieportrettet er klart, sendes det til deg i DropBox, samtidig som det sendes ut en faktura fra Fiken (dersom dere er flere i gjengen som skal spleise kan fakturaen deles opp).
  • Med det digitale portrettet kan du bestille trykk hos en hvilken som helst foto leverandør (priser for trykk i ramme, på pleksiglass, med mer og skjema for bestilling fins hos aktuelle foto leverandører).
  • Leveringstid varierer alt etter hvor mange bestillinger som er inne. Generelt er arbeidstiden for et portrett med 1-7 personer en uke, og portretter med 7 personer+ vil tar et par uker å ferdigstille, du vil alltid motta en forventet leveringstid basert på antall bestillinger som er inne.