Fra navigatør til illustratør!

Fra navigatør til illustratør!

Det er meg, jeg kastet like gjerne en styrmansjobb overbord til fordel for et virke bestående av malerpensler og blyanter. Det er riktignok noen av de dyreste blyantene det er mulig å få tak i, og malingen er valgt for sin rike pigmentering og lysfasthet. Når man skal levere motiver til glede for andre er kvaliteten viktig. Min lille bedrift har nok ikke like store økonomiske verdier ombord som et 120 meter langt fartøy involvert i brønnopperasjoner på havbunnen, men det jeg har er en helt unik strek og hjerte på den rette plassen.

Å ha hjerte på rette plassen betyr kort sagt alt for meg ved denne oppstarten, jeg vet at jeg kan tilby en unik tjeneste og illustrasjoner som kan være til glede for andre. Samtidig kommer oppstarten rett fra hjertet ganske enkelt fordi jeg ønsker å være tilstede for min familie i hverdagen. Som mamma til en liten smårolling ble det meg smertelig klart at det å reise til sjøs ville innebære at jeg måtte legge hjerte igjen hjemme i det jeg skulle dra ut. Selv om det var et tøft valg å ta, har det å starte opp miriamhaukebo.no vært riktig og jeg kan ikke tenke meg en bedre bakgrunn for en oppstart enn verdien av glede, familie og det å følge hjertet! I hvertfall ikke når det jeg ønsker å skape for andre er gledelige, gøyale og hjertelige motiver :)

Jeg har hatt både tegning, form, farge og kunsthistorie på timeplanen det har definitivt beriket min forståelse av faget, men ingenting kan overskygge utganspunktet og den bakgrunnen jeg nå kommer fra. Jeg ønsker å skape et innhold både på siden min, i bloggen og på sosiale medier som er gøy og nyttig å følge, jeg går ikke av veien for å dele tips og triks. Jeg håper du som leser dette ønsker å være med på veien!

Takk for at du tok deg tid til å lese mer om min bakgrunn og hva som gjør denne oppstarten unik! 

Miriam 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.